31/01/2018

Política de privacitat

L’acceptació de les condicions d’ús

Cada vegada que accedeix a aquesta pàgina, vostè accepta implícitament atenir-se a aquestes condicions i a qualsevol modificació que pugui ser incorporada a elles sense previ avís. De igual manera, declara conèixer la nostre política de privacitat.

Condicions del servei

El contingut d’aquest lloc web i els serveis són només de caràcter informatiu. Al accedir-hi, accepteu que WIFI4EU.CAT es reserva el dret de modificar el seu contingut o interrompre el servei sense previ avís. També declinem tota responsabilitat per qualsevol conseqüència per l’ús que vostè pot fer la informació continguda en aquesta pàgina.

Política de privacitat

Aquesta pàgina aplica estrictament el procediment establert en la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals.

Dades de registre

Algunes opcions de la pàgina poden requerir la introducció d’un identificador d’usuari i contrasenya. Aquestes dades es facilitaran inicialment per WIFI4EU.CAT i els usuaris poden canviar-los des de la mateixa pàgina. Aquestes dades no identifican a cap persona i la seva confidencialitat serà responsabilitat de l’usuari. Aquestes dades proporcionen accés a seccions restringides, però en cap cas permetrà l’accés a les dades de qualsevol altre usuari.

Dades de contacte

Les dades que s’utilitzaran en aquesta pàgina formaran part de l’arxiu clients de WIFI4EU.CAT, que està degudament inscrit a la AEPD, i només seran utilitzades per a les relacions comercials que es poden establir entre WIFI4EU.CAT i els seus possibles clients. En cap cas es cediran a tercers sense el consentiment dels afectats. Aquests podran exerci els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancelació posant-se en contacte amb WIFI4EU.CAT des de la nostre direcció comercial.

Dades tècniques

Sempre que s’accedeix a la nostre pàgina queden registrades determinades dades tècniques relacionats amb la conexió establerta (IP, sistema operatiu, navegador…) Aquestes dades nopoden ser utilitzades per identificar a cap persona i WIFI4EU.CAT només els farà servir a efectes estadístics.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat