44 municipis catalans obtenen la subvenció WIFI4EU

Després de mesos de recopilacions de dades i contratemps, la Comissió Europea ha publicat la llista definitiva de municipis guanyadors de la subvenció de 15.000 euros “WIFI4EU”.

Aquesta primera convocatòria ha aplegat més de 13.000 sol·licituds arreu de la UE, 500 de les quals a Catalunya.

Imatge nocturna del sud d’Europa.

Dins el conjunt de l’estat espanyol, hi ha hagut 218 municipis guanyadors. Aquesta dada suposa que un 10% de les sol·licituds han estat beneficiades. En l’àmbit català trobem 44 municipis guanyadors. Aquest resultat representa que només el 8.7% de sol·licituds han estat satisfetes a Catalunya.

Malgrat tot, animem als municipis participants a no desistir i tornar a intentar-ho a la propera convocatòria (primer semestre de 2019). La CE ja ha anunciat que, de cara a les properes convocatòries, els municipis no hauran de realitzar cap tràmit extra. També se sap que el nombre de municipis beneficiaris es veurà notablement augmentat de cara al futur.

La valoració d’aquesta primera convocatòria és molt positiva, ja que més del 50% de municipis catalans han estat partícips.

A continuació trobareu la llista de municipis guanyadors de la subvenció WIFI4EU a l’estat espanyol. La nostra enhorabona a tots ells.

LLISTA WIFI4EU ESTAT ESPANYOL

Segueix el dia a dia del projecte WIFI4EU a Catalunya

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat