Subvencions adjudicades a els diferents municipis europeus

Més de 2.800 municipis d’arreu del món han obtingut les subvencions europeas de 15.000 euros per a la instal·lació d’una xarxa de wifi gratuït a diferents espais públics dels municipis.

Tot i els més de 13000 sol·licitants a les subvencions, només han pogut ser acceptades un 21,5% (2.800). Tot i això, aquesta primera part del projecte de WIFI4EU s’hi destinaran més de 40 milions d’euros. Dins d’Espanya, el percentatge de municipis satisfets per l’obtenció de l’ajuda després de sol·licitar-la ha sigut del 10% (218 municipis). Cal dir que Espanya va ser el segon país en nombre de municipis adscrits.

A part d’aquesta primera crida, WIFI4EU pretén fer-ne una cada 6 mesos aproximadament fins a complir amb el pressupost inicial de 120 milions d’euros. La pròxima serà durant la primera meitat d’aquest 2019, així que si el vostre municipi no ha sigut un dels guanyadors, podreu tornar a sol·licitar la subvenció pròximament.

Llistat dels diferents municipis que han obtingut la subvenció

En cas de voler  més informació sobre aquest projecte podeu omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres tan aviat com sigui possible.

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat