Primera convocatòria tancada i petit resum del projecte WIFI4EU.

Si no has estat un dels municipis seleccionats per rebre la subvenció del projecte de WIFI4EU durant la primera convocatòria, tindràs una segona oportunitat.

Un cop tancats els resultats de la primera convocatòria, des de WIFI4EU Catalunya volem fer un petit resum del projecte i així aclarar certes inquietuds:

WIFI4EU pretén donar un servei de Wifi gratuït a diferents llocs públics dels municipis europeus, a aquesta iniciativa s’hi ha destinat un pressupost de més d’un milió d’euros (120.000.000) que es destinaran a les subvencions. Es preveu que més de 6.000 municipis obtinguin un dels diferents bons i es puguin beneficiar d’un servei de wifi gratuït per als ciutadans. Les convocatòries es faran aproximadament cada 6 mesos.

Per a les següents convocatòries es preveu un funcionament similar a aquesta primera del passat Novembre 2018, tot i això no se sap encara cap data oficial.

Si vols saber totes les novetats sobre els diferents projectes o futures convocatòries subscriu-te al nostre butlletí i et mantindrem informat.

Si segueixes interessat en la instal·lació de Wifi en entorns públics del seu municipi però no vol esperar a la segona convocatòria, no dubti en omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb vostè.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat