Connected smart cities, “Making agile the new stable”

El passat 17 de Gener es va fer la Connected Smart Cities 2019. Una fira  anual amb l’objectiu de connectar diferents ciutats, empreses o responsables polítics de diferents llocs del món amb les noves tecnologies, mercats i polítiques del segle 21.

Les conferències del Connected Smart Cities toquen quatre grans tòpics: Tecnologia, Futur, Sostenibilitat i Fons econòmic. Els assistents a aquesta fira veuran com crear, juntament amb els beneficis que aporta tenir un mercat global de ciutats connectades basat en les necessitats d’aquestes.

Tant l’any passat com aquest, les conferències han sigut tot un èxit. En el cas del 2018 es va aconseguir connectar més de 120 ciutats de 3 continents diferents. A continuació un vídeo resum d’aquesta.

Roverto Viola, director general de DG Connect, va parlar sobre la iniciativa de WIFI4EU en aquest procés de connectar les ciutats mitjançant la tecnologia “internet of things” i la tecnologia Wifi.

Des de WIFI4EU Catalunya també considerem aquesta iniciativa europea, clau per a l’aplicació d’aquests nous mètodes de comunicació i per a portar la transformació digital a les persones.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat