Notícies sobre alguns dels municipis selecionats per WIFI4EU

Algunes de les notícies més destacades sobre com ha influït la subvenció a diversos municipis.

Després que es publiquessin els municipis guanyadors, aquests han publicat diferents comunicats amb l’objectiu de fer saber als seus ciutadans que han sigut un dels municipis beneficiats per la subvenció, i que pensen fer amb aquesta.

Algunes de les notícies més destacades són:


IGUALADA: L’ajuntament oferirà Wifi públic al parc central i l’escorxador.

Una subvenció del programa WIFI4EU permetrà ampliar els hotspots de la xarxa pública WIFIGD i millorar-ne l’ample de banda fins els 30 Mbps.

L’Ajuntament d’Igualada treballa per dotar aquest 2019 de servei de WiFi públic dos nous espais de la ciutat, com són el Parc Central i el recinte de l’antic Escorxador.


BEGUES: Begues disposarà de Wifi d’alta velocitat en edificis públics, parcs i espais comuns.

Begues incrementarà properament la seva xarxa pública de wifi amb l’establiment de punts de connexió d’alta velocitat a edificis públics, parc i espais comuns.

Aquesta actuació serà possible gràcies a l’atorgament de 15.000 € a través del programa de la Comissió Europea WiFi4EU.

 


TORRELODONES: Los edificios públicos de Torrelodones ya disfrutan de Wifi.

El pasado viernes, 18 de enero comenzó a funcionar un nuevo servicio de conexión WiFi. Para dar acceso a Internet en la Biblioteca del pueblo, Casa de Cultura y Edificio de Alcaldía.

En los próximos días también estará disponible en el Salón de Plenos, la Escuela de Idiomas y el Polideportivo. Con ello los vecinos de Torrelodones podrán acceder de forma gratuita a Internet en los edificios del Ayuntamiento.

 

 


MATARÓ: Mataró rep una subvenció europea per instal·lar un punt de WiFi gratuït a l’espai públic.

L’Ajuntament rebrà una subvenció de 15.000 € de la Comissió Europea per instal•lar un punt WiFi gratuït. Aquesta ajuda s’emmarca en la primera convocatòria de la iniciativa WiFi4EU. Aquesta promou el lliure accés dels ciutadans a la connectivitat WiFi en espais públics com parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus d’arreu d’Europa.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat