Catalunya, la comunitat autònoma amb més subvencions adjudicades

Catalunya ha estat la comunitat autònoma que ha rebut més subvencions per part de WIFI4EU, un total de 44. Seguit per Andalusia amb 41 bons.

Imatge de Barcelona, CatalunyaEn aquesta primera convocatòria s’hi han destinat un total de 42 milions d’euros. Amb aquesta xifra és va poder subvencionar un total de 2.800 ajuntaments, entre aquests 224 d’espanyols, amb Catalunya com a la comunitat autònoma amb més pes, un total de 44 municipis.

“La UE establece un plazo inicial de recepción de las peticiones. Los Ayuntamientos deben mandar la documentación requerida y las subvenciones se reparten por orden de llegada. Los catalanes y andaluces han sido los más rápidos y avispados”Javier Gómez, director de Cambium Networks

Català: “La Unió Europea estableix un termini inicial per a la recepció de les peticions. Els Ajuntaments han d’enviar la documentació necessaria y les subvencions es reparteixen per ordre d’arribada. Els catalans i Andalusos han sigut els més ràpids i avispats.”

En uns mesos es preveu que la unió europea torni a fer una segona convocatòria per a adjudicar més subvencions. I un altre cop els ajuntaments més rapids en fer aquest procés seran els guanyadors dels bons europeus.

Per a més informació: Notícia sencera aquí

 

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat