Beneficis que aporta una xarxa Wifi pública al municipi

L’objectiu del projecte és fer que tots els ciutadans puguin gaudir d’un accés a internet des de parcs, places o diferents llocs emblemàtics dels municipis europeus.

Beneficis xarxa Wifi pública

WIFI4EU ofereix uns bons de 15.000 euros per a ajudar als municipis a implementar aquest servei i així poder donar el dret de la connexió a internet independentment d’on sigui o de quant guanyi.
Aquests bons són adjudicats mitjançant una convocatòria feta cada 6 mesos. La primera va ser aquest passat novembre 2018 i va donar la subvenció a 2.800 municipis europeus.

Aquestes subvencions s’adjudiquen a els ajuntaments més rapids en registrar la seva proposta un cop la convocatòria està oberta. Catalunya ha sigut la comunitat autònoma Espanyola en rebre més subvencions, un total de 44 repartides per tot el territori.

Podeu consultar la llista dels municipis espanyols subvencionats aquí: Llista municipis subvencionats

A continuació una llista dels principals Beneficis de tenir una xarxa Wifi pública als municipis.

  • Informar ràpidament de notícies importants
  • Aquelles ciutats que gaudeixen d’una xarxa WIFI es posicionen millor en el turisme
  • Estan molt més a prop de ser “Smartcities”
  • Incentivar l’ús d’espais públics a els joves.

Si estàs interessat a rebre més informació sobre aquest projecte, omple el formulari que hi ha a continuació i ens posarem en contacte amb vostè, o subscriu-te al nostre Butlletí aquí.

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat