Actualitzat el full de ruta de WIFI4EU: Cal esperar fins a mitjans d’octubre

La Comissió Europea ha modificat aquesta setmana al full de ruta del projecte WIFI4EU.

L’únic canvi apreciable és la modificació de la data d’obertura del portal de registre.

Després d’una setmana d’espera sense informació, la Comissió Europea ha modificat el full de ruta publicat el passat mes d’agost. L’únic canvi que s’ha produït ha estat el canvi de data de l’obertura del portal de registre, que es demora fins a l’octubre.

El full de ruta anterior assenyalava la segona quinzena de setembre com a data límit per la publicació del portal, però finalment aquesta acció ha estat posposada.

Es desconeixen els motius d’aquest canvi, però tot fa pensar que ha estat per modificacions tècniques d’última hora com les succeïdes al maig d’aquest any. L’única informació rebuda durant les darreres setmanes ha estat l’enquesta de mercat publicada a principis de setembre.

Segons un tweet de Roberto Viola, director general de DG Connect (Directorate General for Communications Networks, Content and Technology), es reobrirà el portal de registre “a mitjans d’octubre”.

Així doncs, tot indica que cal esperar fins, com a mínim, la segona quinzena d’octubre.

Vols rebre una notificació quan s’obri el portal?

Subscriu-te al nostre butlletí

 

Full de ruta actualitzat:

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat