Alcaldes i alcaldesses del Vallès es comprometen amb el wifi públic de qualitat

Alcaldes (part dreta): Antoni Guil (Montmeló), Josep Monràs (Mollet) i Sergi Mingote (Parets del Vallès).

L’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès (AIBV) ha organitzat aquest divendres un esmorzar de forquilla amb la presència dels alcaldes de Martorelles, Montornès del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Montmeló, Mollet i Parets del Vallès.

Sis alcaldesses i alcaldes del Baix Vallès han participat avui en un esmorzar on un dels temes principals ha estat la instal·lació de wifi públic, gratuït i de qualitat en els municipis de la zona. Les autoritats locals s’han mostrat molt interessats en la presentació del projecte WIFI4EU.
Albert Cortada, CEO de Sintelec i president de GENTIC, ha presentat la iniciativa WIFI4EU de la Comissió Europea, que pretén subvencionar la instal·lació de wifi gratuït i de qualitat a més de 8.000 municipis de la UE.
L’esdeveniment ha contat amb la participació dels membres de la directiva de AIBV, Joan Moretó, Pedro J. Lloret i Xavier Solà Matas juntament amb els alcaldes Marc Candela (Martorelles), Jose.A Montero (Montornès del Vallès), Montserrat Sanmartí (Sant Fost de Campsentelles), Antoni Guil (Montmeló), Josep Monràs (Mollet) i Sergi Mingote (Parets del Vallès).
Alcaldes (d’esquerra a dreta): Marc Candela (Martorelles), Jose.A Montero (Montornès del Vallès)
i Montserrat Sanmartí (Sant Fos de Campsentelles).

Alcaldes (part dreta): Antoni Guil (Montmeló), Josep Monràs (Mollet) i Sergi Mingote (Parets del Vallès).
Intervenció de Josep Monràs (alcalde de Mollet)

Què és Wifi4EU?

Com puc presentar la meva candidatura?

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat