Institucions catalanes i europees promocionen el projecte WIFI4EU

Els màxims organismes públics de Catalunya i la Unió Europea estan iniciant el procés de promoció del projecte WIFI4EU, que finançarà punts d’accés wifi a espais públics com ara biblioteques, museus, parcs i places per a totes aquelles institucions locals que ho demanin. 

Els ajuntaments més veloços seran els que guanyin el sorteig. La Comissió Europea ha llançat aquest dimarts el seu programa per a finançar amb xecs de 15.000 euros per municipi la instal·lació de punts d’accés sense fil a internet en espais públics. Aquest pla arribarà a 8.000 localitats de tota la UE ja que compta amb un pressupost de 120 milions d’euros per a dos anys. L’únic criteri de selecció que ha fixat Brussel·les per repartir els diners és la rapidesa: s’escollirà als beneficiaris per ordre d’arribada, basant-se en la data i l’hora en què presenten la sol·licitud.

Així doncs, mitjans públics de tota Europa estan donant a conèixer tots els detalls del projecte i els grans beneficis que pot aportar una xarxa wifi de qualitat i gratuïta en una comunitat local. El sorteig es realitzarà amb els ajuntaments que aconsegueixin presentar les candidatures més ràpidament el pròxim 15 de maig a les 13:00 (CET).

Promoció de WIFI4EU:

Generalitat de Catalunya

Comissió Europea

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat