La FMC es fa ressò dels immensos beneficis del projecte WIFI4EU

Després de l’obertura del portal de registre per part de la Comissió Europea, la Federació de Municipis de Catalunya ha publicat una notícia sobre el projecte Wifi4EU i els grans benefcis que pot aportar als ciutadans de Catalunya.

A través de les declaracions de membres executius de la Comissió Europea, la FMC ha destacat els grans avanços en telecomunicacions que suposarà aquesta iniciativa per a tots els municipis i ciutadans de Catalunya.

Wifi4EU vol ajudar als municipis a oferir wifi gratis i també vol fomentar la inversió en les xarxes d’alta capacitat que els municipis de la UE necessiten. La iniciativa Wifi4EU ofereix als ciutadans accés gratuït a Internet en els espais públics de tot Europa. Tots els municipis europeus podran disposar de wifi gratuït perquè els ciutadans puguin aprofitar totes les oportunitats que ofereix Internet.

Les xarxes Wifi4EU seran gratuïtes, no inclouran publicitat i no recaptaran dades personals.

Com puc preparar la meva candidatura?

Notícia original

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat