Publicat el portal de registre

El portal de registre per municipis i empreses autoritzades s’ha obert avui dimarts 20 de març de 2018. Per tal de poder sol·licitar la subvenció de fins a 15.000€, cada ajuntament o institució pública haurà de registrar-se a l’enllaç que es troba a continuació.

ACCEDIR AL PORTAL

Quina és la següent fase?

La pròxima fase serà la recepció de propostes, on cada ajuntament o institució pública registrada haurà de presentar una candidatura. Aquesta fase es portarà a terme durant les pròximes 8 setmanes.

Com puc preparar la meva candidatura?

Darrere el projecte Wifi4EU Catalunya es troba Sintelec Informàtica S.L., empresa mataronina amb més de 25 anys d’experiència en el sector. Juntament amb Cambium Networks, Getting Contacts i PD Abogados s’ha dissenyat una proposta que contempla tots el requeriments necessaris per adquirir la subvenció europea.

Demana una proposta a mida

Sintelec és una empresa instal·ladora i operadora autoritzada per la UE. Sol·licita informació detallada i adaptada a les característiques de la institució a la que representes a través del següent enllaç.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat