Cas d’èxit d’implementació de xarxes WIFI4EU

cas d'èxit taradell

Nou cas d’èxit de xarxes WIFI4EU fet per Sintelec. Aquest cop a un municipi de la comarca d’Osona, Taradell. S’hi ha instal·lat un total de 16 punts, i no se’n descarta la seva futura ampliació.

El projecte es va començar a preparar a principis de setembre, quan el municipi va contactar amb el portal WIFI4EU. cat degut a que necessitaven algú que els pogués assessorar en la implementació d’aquest. Els nostres tècnics es van desplaçar al municipi amb l’objectiu de fer una primera reunió, i explicar-los com treballem. A part, informar-los també del procés que requereixen aquest tipus de projectes i les seves peculiaritats.

Inici del projecte

Un cop fet aquest primer contacte, es va elaborar una proposta de projecte, tenint en compte els punts que els tècnics de l’ajuntament van designar com a importants per a oferir aquest servei als ciutadans. I un cop aquest personal de l’ajuntament va rebre i valorar el projecte que els vam presentar, ens van donar el vistiplau i es va començar a treballar per a poder complir amb el “Deadline” del seu bo WIFi4EU, que en aquest cas, no teníem molt de marge. Taradell va ser un dels municipis subvencionats en la segona convocatòria del projecte.

La instal·lació va començar la tercera setmana de desembre i els tècnics de Sintelec van poder acabar la instal·lació dels 16 punts en poc més d’una setmana. Deixant el projecte acabat abans de final d’any.

Actualment, ja està el projecte instal·lat i en correcte funcionament, i podeu trobar connectivitat segura, gratuïta i de qualitat als següents punts:

  • Pavelló Municipal d’esports El Pujoló
  • EAS
  • Escola d’Arts
  • Espai de les Olors
  • Jardins de Can costa i Biblioteca
  • Camp de Futbol

Com s’ha comentat anteriorment, aquesta és la primera fase del projecte, però de moment no es descarta ampliar la cobertura en altres zones del municipi per a properes fases del projecte. Per acabar, podeu consultar més informació sobre el projecte WIFI4EU. Si us interessa poder tenir un projecte similar a aquest cas, podeu contactar amb nosaltres aquí.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat