Després de tres convocatòries, així queden repartits els bons WIFI4EU

Després de tres exitoses convocatòries de subvencions, podeu veure representades geogràficament les subvencions sobre el mapa europeu.

La iniciativa WIFI4EU està tenint un positiu impacte als municipis Europeus, fomentant l’accés gratuït a una xarxa Wifi pública i de qualitat. Després de tres exitoses convocatòries, és interessant veure el gran nombre de subvencions europees repartides al mapa.

Tal com mostra el mapa al final de la pàgina, aquest projecte està arribant a tots els països participants. Així doncs, dóna l’oportunitat a molts ciutadans Europeus a gaudir d’una connexió de qualitat i gratuïta. Els punts Blaus, Vermells i Verds representen els quasi 8. 000 municipis guanyadors d’una de les subvencions en les tres primeres convocatòries. En alguns països com Grècia, Portugal o Croàcia, entre d’altres, més del 70% dels municipis elegibles han aconseguit una subvenció.

El pròxim cop que viatgeu per Europa, no us oblideu de comprovar al mapa de guanyadors WIFI4EU, per veure on podeu aprofitar-vos com a usuaris d’aquesta iniciativa!

Pel que fa als nombres de municipis Catalans,

  • 41 Municipis subvencionats a Catalunya en la primera convocatòria, la majoria d’aquests a la província de Barcelona
  • 108 Municipis subvencionats a Catalunya en la segona convocatòria, la majoria d’aquests també a la província de Barcelona
  • 15 Municipis subvencionats a Catalunya en la tercera (i de moment última) convocatòria, la majoria a la província de Lleida
  • En total, 164 Municipis subvencionats per WIFI4EU després d’aquestes tres primeres convocatòries

Podeu descarregar el mapa de municipis europeus subvencionats en les tres primeres convocatòries aquí.

Si el vostre municipi ha estat subvencionat, podeu contactar amb nosaltres per a saber com continuar amb el vostre projecte.

municipis subvencionats després de 3 convocatòries WIFi4EU

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat