Entrevista amb Paul Buttigieg, l’alcalde de Qala, Malta

Durant l’entrevista, Paul Buttigieg ha remarcat la importància que té l’obtenció d’aquest bo en el seu municipi. Caracteritzat per la seva rica història i cultura, aquesta subvenció l’ajudarà a seguir amb el seu camí turístic.

Situat a la costa de l’illa de Gozo, Qala és un encantador municipi de Malta, famós per les impressionants vistes que ofereix sobre el mar. Amb una Història/cultura riques, el poble es considera una de les atraccions turístiques de més valor de la Mediterrània. I per tant, durant l’entrevista remarca la importància que té rebre aquest bo de 15. 000 euros per a donar una major connectivitat i accés Wifi, tant als locals, com a manera d’incentivar el turisme durant tot l’any.

Qala es troba entre els municipis guanyadors en la primera convocatòria de subvencions del programa WIFI4EU. Una convocatòria que va tenir molt èxit a malta, 27 municipis la van sol·licitar i al 70% se’ls va concedir. L’equip de WIFi4EU es va reunir amb el seu alcalde per discutir els plans de millora de l’accés Wifi.

Actualment ja disposa de punts Wifi, els quals han rebut diversos comentaris positius tant de locals com de turistes. Això ha fet que el programa WIFi4EU sigui un factor clau per expandir aquesta xarxa. “La iniciativa WIFI4EU és un avantatge pels nostres residents” segons l’alcalde.

Pàgina de contacte wifi4eu.cat aquí

Font: Portal wifi4eu

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat