Guanyadors de la quarta convocatòria de WIFI4EU

Guanyadors última convocatòria

Ja s’han fet oficials els municipis guanyadors d’una subvenció WIFI4EU en aquesta última convocatòria del projecte

947 municipis Europeus han sigut guanyadors d’una subvenció, 224 d’aquests Espanyols, i d’aquests’ 17 Catalans. Ara tots aquests municipis poden començar a preparar els seus projectes per a poder implantar aquest sistema als seus municipis. Podeu consultar aquí els municipis subvencionats

L’última convocatòria va tenir lloc el 3 i 4 de Juny, on es van rebre més de 8.900 sol·licituds de tots els països Europeus. 3.000 d’aquestes en els primers 5 segons. Els ciutadans i visitants dels municipis guanyadors ara podran gaudir d’una xarxa WiFi pública i de qualitat.

A diferència de les anteriors convocatòries, en aquesta no hi havia límit de subvencions per país, era “First Come, First Served”. Ara tots els municipis podeu entrar a la comunitat WIFI4EU, per compartir experiències i dubtes sobre el projecte. Allà podreu contactar amb altres municipis que també han sigut subvencionats, o ja han fet la seva instal·lació.

Els següents passos ara és firmar el conveni de subvenció amb la INEA, i seguidament buscar empresa instal·ladora per a dur a terme el projecte, si us interessa, podeu omplir el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres. Per últim, desitjar-vos molta sort en aquesta nova etapa del projecte.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat