WIFI4EU queda ajornat fins a la tardor

La Comissió Europea ha donat com a no vàlida la primera convocatòria, realitzada el 15 de maig.

Caldrà esperar fins a la tardor d’aquest any per inscriure’s a la nova convocatòria.

Després de setmanes d’incerteses, les vulnerabilitats del portal de registre han sentenciat la primera convocatòria del projecte WIFI4EU, oberta el passat 15 de maig. Factors com les vulnerabilitats tècniques i legals que presentava la convocatòria han estat determinants a l’hora de prendre la decisió.

L’Agència Executiva d’Innovació i Xarxes (INEA) de la Comissió Europea ha decidit anul·lar aquesta convocatòria després d’una “minuciosa investigació”. La conclusió de l’estudi ha estat que “un error tècnic havia impedit als usuaris presentar les candidatures en igualtat de condicions”.

La mesura d’ajornar la convocatòria fins a la tardor d’aquest any va lligada a la millora de l’equitat i fiabilitat de la convocatòria. La data exacta està per determinar i el portal tornarà a funcionar quan tots els aspectes informàtics estiguin resolts.

Els ajuntaments no han de dur a terme cap acció a part d’esperar al fet que es reobri el portal. Les dades de cada institució segueixen guardades al portal oficial.

Podeu llegir el comunicat sencer en aquest enllaç.

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat