Mataró avança cap al wifi públic gratuït

  • L’accés lliure a internet s’estén gairebé a tot el litoral local amb la instal·lació de més punts emissors d’última generació.

Foto: elpuntavui.cat

El servei de wifi que a l’estiu passat funcionava a dues platges de Mataró s’estén enguany al tram de Sant Simó i ja cobreix gairebé tot el litoral local. El servei estarà disponible, a més, durant tot l’any.

L’Ajuntament, en col·laboració amb el parc tecnològic Tecnocampus, n’ha ampliat el nombre de punts emissors d’última generació, que ha distribuït al llarg del passeig Marítim amb l’objectiu de proporcionar un accés lliure a internet d’alta qualitat, perquè els banyistes s’hi puguin connectar de franc.

Aquesta és una de les novetats que presenta la campanya d’estiu a la ciutat, que també inclou més activitats nàutiques al port i la incorporació en l’oferta turística de 45 visites guiades que, per primer cop, també es faran en anglès i en francès.

(Notícia completa: elpuntavui.cat)

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat