Més Històries WIFI4EU: una entrevista amb l’oficial comercial de Stevns

S’hi suma un nou capítol més a la sèrie d’històries d’èxit del projecte WIFI4EU, en aquest cas un municipi de Dinamarca.

En aquesta ocasió, Stevns, un municipi de Dinamarca afegeix una història d’èxit més a WIFI4EU. Stevns, està a la costa sud-est de l’illa de Zealand, i va ser el primer municipi de Dinamarca en completar la instal·lació de la subvenció. L’equip de WIFI4EU va parlar amb el consultor empresarial i de desenvolupament del municipi, Jakob Splidsboel, per saber més sobre la política digital.

Invertim estratègicament en el desenvolupament del nostre municipi com a destinació turística. És per això que és important poder oferir tant als nostres propis ciutadans com als turistes una bona experiència a Internet quan visiten el nostre municipi. WiFi4EU va ser una oportunitat per iniciar aquest procés ”, va explicar Splidsboel.

Segons Jakob, la subvenció és un complement perfecte amb els plans del municipi per connectar les comunitats i millorar-ne el turisme. Es troba entre els 25 municipis danesos que han aconseguit una subvenció, i el primer en completar-ne la instal·lació. La xarxa WiFi4EU es va inaugurar oficialment el 5 de juliol de 2019 amb un esdeveniment de llançament obert a la comunitat. L’esdeveniment va incloure globus biodegradables i “WiFice”, un gelat inspirat en connectivitat.

Després d’analitzar les necessitats dels ciutadans, el Consell Local va decidir invertir el val WiFi de 15.000 euros a la zona portuària de Rødvig. Els 10 punts calents WiFi4EU han estat desplegats per cobrir el port esportiu i el port de pesca, on no només ciutadans i turistes, sinó també mariners de Dinamarca, Suècia i Alemanya poden aprofitar l’accés WiFi gratuït d’alta velocitat.

Igual que en tots els altres capítols de WIFI4EU històries, és vol encoratjar a tots els altres municipis europeus a participar en aquesta iniciativa. És un exemple concret de com la UE pot marcar la diferència entre els ciutadans” va dir Jakob Splidsboel.

Notícia original aquí

nou capítol més d'històries WIFI4EU

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat