Resultats oficials de la segona convocatòria de WIFI4EU

Ja s’han publicat els resultats oficials dels municipis subvencionats en la segona convocatòria WIFI4EU

3.400 municipis europeus van ser subvencionats durant aquesta última convocatòria de WIFI4EU. En aquesta hi van participar més de 10.000 municipis, i ara la Comissió de WIFI4EU n’ha publicat els resultats.

Aquesta segona convocatòria ha tingut un pressupost de 51 milions d’euros, donant així 3.400 subvencions de 15.000 euros. Espanya se situa juntament amb Itàlia i França, al capdamunt de la llista de països que més subvencions han obtingut. Espanya ha rebut 510 subvencions, el màxim permès per país, 100 d’aquestes han sigut obtingudes per municipis de Catalunya.

Aquests municipis subvencionats disposen de 15.000 euros per a la instal·lació d’una xarxa wifi pública i gratuïta. La subvenció cobrirà els costos d’equipament i instal·lació, i serà vàlid durant 18 mesos. A continuació podeu veure el llistat dels municipis subvencionats per país.

LLISTAT DE MUNICIPIS SUBVENCIONATS

Si el vostre municipi no ha estat subvencionat, recordeu que tindreu més oportunitats a les següents convocatòries. WIFI4EU té com a objectiu subvencionar de 6.000 a 8.000 municipis europeus fins al 2020, en convocatòries fetes cada 6 mesos aproximadament.

Si heu estat un dels municipis subvencionats i no sabeu com procedir amb el projecte, podeu contactar amb nosaltres aquí

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat