Segona Convocatòria de subvencions de WIFI4EU Oberta

Segona convocatòria wifi4eu

Ja s’ha obert la segona convocatòria de subvencions valorades en 15.000 € de WIFI4EU

En aquesta segona convocatòria, es repartiran un total de 3.400 subvencions a municipis europeus. La convocatòria s’ha obert avui dia 4 d’Abril a les 13. 00 h, amb un total de quasi 23.000 municipis inscrits. Aquesta restarà oberta durant poc més d’un dia, es tancarà el dia 5 d’Abril a les 17. 00h de la tarda.

Els guanyadors d’aquestes subvencions s’assignen mitjançant el “First comes, first served”, és a dir, els municipis més ràpids en fer el clic seran els subvencionats. Per obtenir una de les subvencions el vostre municipi ha d’haver fet un previ registre al portal de Wifi4eu.

La iniciativa de WIFI4EU, compta amb un pressupost de 120 milions d’euros per desenvolupar un seguit de convocatòries de subvencions i cobrir així els 28 Estats membres, Noruega i Islàndia.

Tot i que els bons s’adjudiquen per ordre de rapidesa, també es tenen en compte factors Geogràfics. Cada país ha de tenir un mínim de 15 subvencions adjudicades, excepte Islàndia.

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat