Tancada la segona convocatòria de subvencions WIFI4EU

Tancada la segona convocatòria wifi4euEl passat dia 5 d’Abril a les 17. 00h va quedar tancada la segona convocatòria de WIFI4EU, amb millors xifres que la passada.

Ja està tancada la segona convocatòria de subvencions valorades en 15. 000 euros per a la instal·lació wifi pública als municipis europeus. La primera convocatòria es va obrir el novembre de l’any passat, i va tancar 2. 800 subvencions després. Per aquesta segona s’hi han destinat 51 milions d’euros, el que augmenta en 600 subvencions les 2. 800 de la primera convocatòria.

En aquesta hi han participat més de 23.000 entitats en l’àmbit europeu. Els següents passos són els mateixos que per la passada convocatòria, esperar que es publiqui el llistat de municipis subvencionats, i un cop això cada municipi haurà de començar amb el seu projecte particular.

En cas de ser un dels municipis subvencionats, es pot utilitzar el bo per diferents funcions:

  • Instal·lar una xarxa pública completament nova
  • Complementar una xarxa pública ja existent i funcional
  • Actualitzar una xarxa pública obsoleta

A l’hora de fer el pla pel projecte, cal tenir en compte alguns requisits, per exemple el nombre de punts mínims que s’ha d’instal·lar, juntament amb els requisits tècnics que ha de complir cada punt d’accés.

 

  • Conformitat amb 802.11ac Wave I
  • Compatibilitat amb 802.1x
  • Possibilitat de ser utilitzats per 50 usuaris simultanis sense perdre rendiment
  • Un mínim de 2×2 MIMO (entrada múltiple i sortida múltiple)
  • Compatibilitat amb Hotspot 2.0 (programa de certificació de la Passpoint Wi-Fi Alliance)

Per a més informació podeu dirigir-vos al portal de WIFI4EU.

Contacta amb nosaltres per a qualsevol dubte aquí.

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat