Sol·licitud subvenció WIFI4EU: Recomanacions per augmentar les teves possibilitats

En tractar-se d’un sistema “first-come, first-served”, l’agilitat a l’hora de fer la sol·licitud serà clau.

Tot el procediment es fa a través del portal WIFI4EU.

Demà s’obre el període de presentació de sol·licituds per la subvenció europea WIFI4EU. Tots els ajuntaments interessats en la subvenció hauran de connectar-se a la intranet de wifi4eu.eu per tal d’optar a l’ajut de fins a 15.000€. A continuació trobareu tota la informació sobre com procedir.

Com he de procedir?

1. Accedir a la intranet de WIFI4EU.EU abans de les 13:00

2. Fer click al botó que trobareu en pantalla

3. Esperar als resultats (unes sis setmanes més tard)

Per tal de tenir el màxim d’opcions possibles, hem dissenyat una sèrie de recomanacions relacionades amb la sol·licitud de subvenció. Totes aquestes recomanacions donen per feta la premissa d’haver carregat tots els documents demanats al portal WIFI4EU amb antelació. Recordem que aquest darrer punt és completament imprescindible per tal de tenir opcions reals.

Recomanacions

  • Comprovar que tots els documents han estat correctament carregats a la casella corresponent.

  • Disposar d’una bona connexió a internet i evitar qualsevol mena d’interrupció.

  • Iniciar sessió a la intranet de wifi4eu amb una antelació de com a mínim 30 minuts.

  • Actualitzar la pàgina repetidament fins que aparegui el botó de la sol·licitud.

És important tenir en compte que en tractar-se d’un sistema “first-come, first-served”, s’emportaran la subvenció els ajuntaments més ràpids. Per això mateix recomanem enèrgicament assegurar-se que la connexió a l’hora de fer la sol·licitud sigui bona.

Finalment, us recomanem que llegiu el següent post amb informació d’interès sobre la sol·licitud i les futures convocatòries del projecte. Molta sort!

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat