Tot i la importància del 5G en el MWC, el WIFi4EU està present

Importancia wifi tot i el 5g

Tot i la importància que té el 5G en el “Mobile World Congress”, també es parla de WIFI4EU

La tecnologia 5G ha agafat molta rellevància des de l’inici de la fira tecnològica. Tothom vol estar hiperconnectat, pel vist aquests dies, aquesta tecnologia té més de realitat que de fantasia. Tot i això, actualment hi ha molts llocs on encara utilitzen la GSM, un sistema de comunicacions equivalent al 2G.

Per aquest motiu, hi ha pobles on el 5G ni s’espera, però pot ser que el WIFI estigui a prop. Gràcies a la iniciativa europea de WIFI4EU i a cambium Networks.

Què és WIFI4EU?

WIFI4EU té com a objectiu dotar als municipis d’Europa d’una xarxa wifi pública i de qualitat. Hi han destinat un pressupost de més de 100 milions d’euros, que es repartiran en bons de 15.000, que rebran els municipis guanyadors, fins l’any 2020. Cambium Networks és el proveïdor dels equipaments necessaris per a complir amb aquesta connexió.

De moment aquesta iniciativa ja ha ajudat a 224 municipis (44 a Catalunya) a subministrar una xarxa Wifi pública als ciutadans europeus.

Segueix les novetats de WIFI4EU Catalunya aquí

Font: elcomercio.es

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat