Alemanya i la iniciativa WIFI4EU, quins són els resultats?

WIFI4EU Alemanya

A Alemanya també ha tingut un gran impacte la iniciativa WIFI4EU. Cosa que ha resultat en una alta participació dels municipis, i més de 800 subvencions adjudicades.

Amb 856 bons, Alemanya es troba entre els països que han rebut més subvencions de la iniciativa liderada per la Comissió Europea. Gràcies a les subvencions, els municipis poden instal·lar punts d’accés Wi-Fi gratuïts a espais públics i desenvolupar serveis per beneficiar els locals i els turistes. Aquests complementen l’estratègia digital, que té com a objectiu millorar la qualitat de vida, fomentar la sostenibilitat econòmica i ambiental i garantir la cohesió social.

L’estratègia digital d’Alemanya es va dissenyar per cobrir cinc àrees macro. Aquestes són: habilitats digitals, infraestructures i equipaments, innovació i transformació digital, la societat del canvi digital i l’estat modern. Cadascun d’aquests camps d’actuació inclou mesures específiques per modelar la transformació digital al país i ressaltar els beneficis de la digitalització per als ciutadans. Aquesta estratègia també ha permès que Alemanya estigui preparada per al brot de COVID-19: els serveis d’administració electrònica, les plataformes digitals per a empreses, la infraestructura digital per a l’aprenentatge a distància i la connexió Wi-Fi fiable gratuïta van jugar un paper fonamental durant el bloqueig. En línia amb l’estratègia nacional, WiFi4EU ha permès als seus beneficiaris millorar l’accés a la connectivitat i ampliar la seva oferta de serveis digitals.

Per exemple, el municipi de Ladenburg ha aprofitat la subvenció per desenvolupar encara més l’aplicació “Ladenburg Audioguide”, que ajuda a navegar per la ciutat. Tal i com va explicar Stefan Schmutz, alcalde de Ladenburg, “si la gent necessita reservar cita, pot escollir data al nostre servei en línia.

Resultats convocatòries WIFI4EU

La iniciativa WiFi4EU ha tingut un gran èxit a Alemanya, on els municipis van guanyar la quantitat màxima de vals en les quatre convocatòries i els representants locals van expressar el seu agraïment per la manera com la Unió Europea està arribant als ciutadans europeus a través de WiFi4EU: “El bonic és que al final de la instal·lació us connectareu a la mateixa xarxa a tot Europa. Ja sigui a Barcelona, ​​Roma, Estocolm o Bad Dürrheim, trieu Wifi4EU i podreu utilitzar Internet de forma gratuïta “, va dir Jonathan Berggötz, alcalde de Bad Dürrheim, a Schwarzwälder Bote

A mesura que Alemanya guanya popularitat com a destinació de vacances, creix la demanda d’accés gratuït a serveis Wi-Fi i turisme electrònic. Gràcies als punts d’accés WiFi4EU ubicats a tot el país, els turistes podran mantenir-se connectats i gaudir del que el país pot oferir. Des de la indústria de la fabricació de joguines a Sonneberg fins a les esglésies històriques d’Hildesheim, passant per l’illa de Reichenau al llac de Constança, WiFi4EU serà l’acompanyant de tots els visitants. Tant si us trobeu gaudint de la costa del mar del Nord a Wilhelmshaven com si exploreu la rica història de Torgau, no oblideu connectar-vos a la xarxa WiFi4EU mentre absorbeu els paisatges impressionants que fan del país una visita obligada.

Article original: WIFI4EU.eu. Doneu un cop d’ull a altres novetats aquí

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat