Albufeira, un nou capítol d’històries WIFI4EU a Portugal

AlbufeiraAquest cop Albufeira, a Portugal, ha sigut el municipi protagonista.

L’equip de WIFI4EU ha parlat amb el cap de polítiques digitals d’Albufeira per saber més sobre el seu projecte. El municipi és conegut principalment per les seves impressionants platges i el seu meravellós clima. Amb la subvenció de 15. 000 euros de WIFI4EU, el municipi té com a objectiu proporcionar una connectivitat d’alta velocitat a turistes i ciutadans durant tot l’any.

Aquesta és una de les 254 poblacions portugueses que ha aconseguit una subvenció en alguna de les tres primeres convocatòries. La iniciativa ha tingut una gran acceptació a Portugal, amb més del 82% dels municipis elegibles subvencionats. En quant a l’equip de WIFI4EU va parlar amb el responsable de la implantació de la xarxa per conèixer més sobre els plans per millorar la connectivitat wifi i impulsar el turisme de la zona.

La xarxa WIFI4EU

El municipi ha estat treballant estretament amb la companyia instal·ladora. Amb l’objectiu d’identificar les zones més concorregudes i desenvolupar un pla per al desplegament dels 14 punts d’accés. Pel que fa als ciutadans, han reaccionat positivament a aquests i han aportat comentaris constructius, mostrant un gran interès en el projecte.

Es té previst aprofitar la iniciativa per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i equipar edificis públics, com la biblioteca i el poliesportiu, de connectivitat d’alta velocitat. A més, els punts d’accés WiFi4EU tindran un paper clau per atraure visitants a l’impressionant nucli antic del poble costaner.

Orgullós de formar part de la comunitat WIFI4EU, João Pexirra vol animar a altres municipis de Portugal i Europa a sol·licitar la subvenció en la pròxima convocatòria.

Voleu fer realitat el vostre projecte WIFI municipal, ompliu el formulari que trobareu a continuació, i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible aquí

Font original: WIFI4EU.eu

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat