Nova data de la quarta i última convocatòria WIFI4EU

Nova convocatòria WIFI4EU

Veient que ja hi ha llocs on estan començant les fases de desconfinament, la Comissió Europea decidit posar una nova data per a la pròxima i última convocatòria. Aquesta serà el dia 3 de Juny  a les 13:00 hores, i estarà oberta fins al dia següent a les 17:00 hores. Com sempre, recomanem obrir el portal 10 minuts abans, per evitar problemes inesperats.

Aquesta nova convocatòria tindrà un pressupost de 14,2 milions, i repartirà un total de 947 subvencions. Veient la gran acceptació que ha tingut el projecte, en aquesta última convocatòria s’ha decidit des de la comissió que no hi hauria límit de bons per país, així que és possible que hi hagi més subvencions a Catalunya que en altres convocatòries.

Amb els 15.000 euros de la subvenció, els municipis guanyadors podran instal·lar una xarxa wifi gratuïta i de qualitat. Amb més de 30.000 municipis inscrits a la iniciativa, des de WIFI4EU han revelat que hi ha una gran demanda en expandir els serveis municipals a la xarxa wifi, i facilitar així la vida dels ciutadans i visitants.

El procediment és com en les altres convocatòries. El municipi ha d’haver fet un previ registre al portal, i un cop això, esperar a que s’obri la convocatòria i ser molt ràpids.

Desitjar-vos molta sort a tots, i recordar-vos que per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres

Ompliu el formulari de contacte

Font: wifi4eu.eu

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat