Extensió del temps d’instal·lació pels municipis subvencionats

Extenció de la validesa del bo

Extensió del temps d’instal·lació, que passa de 18 a 26 mesos

Donades les circumstàncies actuals de confinament, la Comissió Europea ha decidit fer una extensió del temps de validesa de les subvencions. El temps inicial era de 18 mesos des del moment d’adjudicació de la subvenció al municipi, fins que la instal·lació estaba en funcionament. La crisi actual causada pel COVID-19 ha aturat la majoria de països, el que ha fet que molts municipis no hagin tingut temps d’instal·lar els seus projectes abans que caduqui la subvenció.

La Comissió ha decidit ampliar el temps de durada del bo WIFI4EU concedit en les tres convocatòries fetes fins a dia d’avui, amb senyal de suport als afectats. El termini inicial de 18 mesos, ha quedat ampliat en 8 mesos més, fent un total de 26.

En aquestes circumstàncies excepcionals, creiem que aquesta mesura pot ajudar a completar les xarxes WIFI4EU que hi ha en progrés d’instal·lació, el que beneficiarà a les comunitats locals i ciutadans Europeus.

Si sou un dels municipis afectats, contacteu amb nosaltres per a qualsevol dubte

Font: WIFI4EU.EU

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat