Cambium Networks amb el projecte WIFI4EU a Itàlia

Cambium Networks amb WIFI4EUEl compromís constant de Cambium junt amb els socis i institucions locals, ha permès a aquest instal·lar més de 170 projectes a Itàlia.

WIFI4EU , és l’important programa de subvencions per proporcionar connectivitat WiFi gratuïta a municipis i associacions de tota Europa. Aquestes contribucions cobreixen fins al 100% de la infraestructura necessària, amb l’objectiu d’oferir als ciutadans connectivitat gratuïta i d’alta qualitat en llocs públics. Les instal·lacions estan finançades per bons proporcionats per la comissió europea, i cada municipi pot rebre un d’aquests bons valorats en 15.000 euros. Cambium Networks és un fabricant molt important del sector de les telecomunicacions, i s’ha compromès al màxim amb aquest projecte. Ha estat des del començament del projecte, donant suport als socis i municipis involucrats, oferint una plataforma dedicada pel suport tècnic i el desenvolupament de projectes.

Les característiques i funcionalitats dels productes garanteixen el compliment dels requisits tècnics establerts per la comissió del projecte. L’oferta inclou també la part de software, a través d’una plataforma de gestió al Cloud, anomenada cnMaestro.

Agafant un dels més de 170 projectes com a exemple, la companyia instal·ladora que va implementar la infraestructura WIFI4EU a Lozzo (ciutat de poc més de 3.000 habitants). En utilitzar la tecnologia Cambium, hem trobat beneficis significatius pels temps d’instal·lació i configuració in-situ, especialment gràcies a la gestió centralitzada a través de cnMaestro.

Al capdavant de les institucions locals, hi ha el testimoni de Giuseppe Ruggiero, alcalde de Foian di Val Fortore. Un municipi de 1400 habitants, de la província de Benevento, on Claracom va dissenyar i implementar la infraestructura WiFi. “Va avaluar molt positivament tal com es va desenvolupar aquest projecte, perquè em va permetre portar connectivitat WiFi a qualsevol part del país. Els serveis del municipi i les escoles també van ser recolzades en la xarxa. El pròxim desenvolupament serà utilitzar la xarxa per videovigilància, garantint així una major seguretat per la comunitat del meu país.

Contacteu amb nosaltres si teniu qualsevol dubte aquí

Article original: insidethegame.home.blog

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat