Nova convocatòria de WIFI4EU anunciada

Ja s’ha anunciat una nova convocatòria de subvencions WIFI4EU

Municipis d’arreu d’Europa tindran una nova i última oportunitat d’aconseguir una de les subvencions WIFI4EU. Aquestes subvencions serveixen per cobrir els costos d’equipament i instal·lació d’una xarxa WiFi municipal. Aquesta nova convocatòria s’obrirà el dimarts 17 de març del 2020, a les 13:00 h, i seguirà oberta fins les 17:00h del 18 de març.

Aquesta última convocatòria tindrà un pressupost de 14,2 milions, el que equival a 947 subvencions. Com a les tres passades convocatòries, les subvencions seran adjudicades mitjançant el “First come, first served”, és a dir, els primers a sol·licitar-les, seran els elegits. La convocatòria romandrà oberta un total de 28 hores, però basant-nos en la nostra experiència, les subvencions s’esgotaran en menys de 10 minuts.

Per tal de tenir la possibilitat d’aconseguir un dels bons, els municipis han de registrar-se prèviament, abans de la convocatòria. En cas de no haver fet el registre, podeu fer-lo ara aquí. Les subvencions permetran als municipis instal·lar una xarxa Wifi municipal, gratuïta i d’alta qualitat per als seus usuaris, tant ciutadans com turistes.

La primera convocatòria, va tenir lloc el novembre 2018, va subvencionar 2.800 municipis amb un pressupost de 42 milions d’euros. La següent convocatòria, va ser l’abril del 2019, amb 3.400 municipis subvencionats i un pressupost total de més de 50 milions. Per últim, la tercera va ser el setembre passat, amb 1.780 municipis subvencionats en els primers 2 segons. Veient l’interès d’aquesta iniciativa, en aquesta última convocatòria, no hi haurà un màxim de subvencions per país.

Per saber més sobre la iniciativa, podeu consultar l’apartat de preguntes freqüents, o el portal WIFI4EU.

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat