Náměšť na Hané, nou capítol de WIFI4EU històries a Txèquia

El municipi de Náměšť na Hané és un dels 170 guanyadors txecs de la primera convocatòria WiFi4EU. I ja ofereix amb orgull accés gratuït a internet d’alta velocitat a ciutadans i turistes.

Náměšť na Hané és una ciutat situada al cor de la regió d’Olomouc, a l’est de Txèquia. Aquest municipi, és un dels guanyadors de la primera convocatòria, i ara ofereix l’accés WiFi gratuït d’alta velocitat a ciutadans i turistes. El val WiFi de 15. 000 euros per a WIFI4EU va ser una oportunitat perfecta per promoure el patrimoni cultural de la zona mitjançant una millor connectivitat i serveis electrònics.

No molt lluny de la ciutat de Brno, és una joia del districte d’Olomouc i és famós pel seu castell romàntic homònim. El castell, construït en estil barroc classicista el 1766, acull diversos esdeveniments que atrauen turistes i ciutadans de totes les edats. Curiós per saber més sobre els plans del municipi per aprofitar el val per impulsar el turisme, l’equip de WiFi4EU es va posar en contacte amb l’alcaldessa Marta Husičková.

La Xarxa WIFI4EU

Per millorar l’experiència dels visitants i ciutadans, l’alcaldessa i el Consell Local han desenvolupat una estratègia digital centrada en la banda ampla, la connexió Wi-Fi i una àmplia gamma de serveis electrònics. Com a part de la nova estratègia, el municipi també ha llançat “V OBRAZE”. Aquesta, ofereix una visió general de les notícies, esdeveniments i punts d’interès de la ciutat. La ubicació dels punts WiFi4EU ha estat escollida amb cura per atendre els ciutadans i turistes i “crear oportunitats per a estudiants i joves emprenedors”. Pel que fa als punts d’accés instal·lats cobreixen la pista del castell, la plaça principal, l’ajuntament i les instal·lacions esportives properes a l’escola.

Per últim, satisfet i orgullós de formar part de la comunitat WiFi4EU, el municipi de Náměšť na Hané està disposat a animar els municipis d’Europa a sol·licitar la propera convocatòria WiFi4EU. “La Unió Europea s’aproxima als ciutadans europeus gràcies al projecte WiFi4EU”, va dir l’alcaldessa Marta Husičková.

Per acabar, voldríem recordar que la pròxima convocatòria serà el dia 17 de març del 2020. Article original aquí.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat