Dades sobre el projecte WIFI4EU després de la tercera convocatòria

dades wifi4eu

Teniu curiositat per veure un resum del projecte WIFI4EU pel que fa a dades i nombres? Aquí podeu consultar-les totes.

La Comissió Europea va proposar una inversió de 120 milions per promoure accés Wifi a espais públics. Aquest servei gratuït seria accessible a Places, parcs, llibreries, edificis públics, … On els representants de cada municipi creessin més convenient per a satisfer les necessitats dels ciutadans i turistes. Pel que fa a les subvencions, cada una consta de 15.000 euros, que cobreixen els costs d’equipament i instal·lació de les xarxes. A continuació podeu consultar algunes dades rellevants.

Qui es beneficiarà? Tothom: WIFI4EU té com a objectiu donar accés gratuït a internet tant a locals, com a visitants, per tot Europa.

Qui hi pot participar? Municipis o grups de municipis: 

  • Tothom que vulgui oferir serveis digitals als seus ciutadans
  • Tots els que busquin finançament pels equips i instal·lació d’una xarxa Wifi capaç de donar servei gratuït i de qualitat a tothom durant un mínim de 3 anys

Com participar?:

  • Registrar el municipi aportant la documentació necessària
  • Esperar a la convocatòria que són aproximadament cada sis mesos
  • Sol·licitar la subvenció s’ha de ser ràpid, les subvencions s’assignen als primers en sol·licitar-les
  • Selecció, es seleccionen els subvencionats
  • Signatura, es signen els convenis de subvenció
  • Instal·lació dels projectes WIFI4EU

Com funciona el projecte?

Els municipis s’han d’assegurar que l’empresa els oferirà tres anys de subministrament d’internet. Pel que fa a les xarxes WIFI4EU, han de ser lliures de publicitat i totalment gratuïtes. En quant a les instal·lacions, no poden duplicar altres xarxes Wifi municipals i han de portar l’SSID WIFI4EU visible. I per últim, els municipis són totalment lliures d’elegir la companyia d’instal·lació que decideixin.

Consulteu el fulletó informatiu aquí

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat