Convocatòria per a la segona fase d’autenticació de WIFI4EU.

Segona convocatòria d'autenticació WIFI4EULa Comissió Europea ha obert una convocatòria per a la plataforma d’autenticació única WiFi4EU. Amb aquest nou servei, l’objectiu és que les xarxes WiFi4EU afegiran una opció de xarxa segura i permetran que els seus usuaris siguin reconeguts i autenticats fàcilment en altres xarxes. Resumint, amb aquesta convocatòria es vol poder oferir un únic portal d’autenticació a tot Europa per a facilitar la connectivitat dels usuaris.

Primerament, la iniciativa WiFi4EU té com a objectiu principal proporcionar d’un accés a Internet d’alta velocitat a tota la Unió Europea. Ho farà a través d’accés Wi-Fi gratuït al qual els ciutadans hi podran accedir en espais públics com parcs, places, administracions públiques, biblioteques i centres de salut. Les dues primeres convocatòries de subvencions WiFi4EU (novembre de 2018 i abril de 2019) van cobrir 6. 200 vals de 15. 000 euros cadascun, per un import total de 93. 000. 000 d’euros. Aquests vals financen els equips i la instal·lació de la xarxa WiFi4EU municipal, en els centres de vida pública escollits, utilitzant els serveis de les empreses d’instal·lació Wi-Fi.

La Comissió Europea es compromet amb aquest únic portal en tota Europa a donar suport als municipis de WiFi4EU per oferir xarxes Wi-Fi més segures per als ciutadans i altres usuaris finals dels punts d’accés Wi-Fi. Per tant, la CE ha obert una licitació per a una plataforma d’autenticació única. Amb aquest nou servei, l’objectiu és que les xarxes WiFi4EU afegiran una opció de xarxa segura. Amb això, es permet que els seus usuaris siguin reconeguts i autenticats fàcilment en altres xarxes.
S’ha establert que la data límit per a presentar la teva proposta és el 22 d’Agost del 2019 a les 16:00 h (CEST)

Per últim, pots contactar amb nosaltres per a més informació sobre el tema aquí: Contacta Wifi4eu. cat

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat