Els tres escenaris que encararan els ajuntaments després de la sol·licitud de subvenció

Un cop presentades les candidatures, la CE notificarà als ajuntaments sobre si rebran o no subvenció de 15.000 euros.

Independentment de la subvenció o no, es presetaran tres escenaris on cada ajuntament haurà d’actuar com trobi oportú.

WIFI4EU planteja nous escenaris.

WIFI4EU planteja nous escenaris.

Escenari 1: Sol·licitud acceptada

Només 80 municipis de tot l’estat espanyol rebran la subvenció de 15.000 euros en la primera convocatòria. Si el teu ajuntament ha estat afortunat i us han acceptat la sol·licitud, ara toca preparar una proposta tècnica avançada.

Abans de rebre el val, però, caldrà justificar que el projecte wifi per al teu municipi és coherent amb la subvenció europea. Per preparar aquesta justificació, és necessari que us poseu en contacte amb una empresa autoritzada que us ajudi a dissenyar una proposta tècnica que inclogui detalls tècnics com el nombre de punts AP, la localització d’aquests punts i les infraestructures de les quals ja disposa el municipi.

L’empresa que realitzi aquest estudi no té per què ser l’encarregada de dur a terme el projecte, ja que l’elecció d’empresa es farà a través d’un concurs regular.

Prepara la teva proposta sense compromís

Escenari 2: Sol·licitud rebutjada – Esperar

Les probabilitats de rebre la subvenció en aquesta primera convocatòria eren petites. Afortunadament, en els mesos vinents s’aniran anunciant noves convocatòries. La propera s’espera que sigui uns cinc mesos després de l’anterior.

Podeu aprofitar aquest temps per valorar diferents propostes de cara a la pròxima convocatòria. S’espera que hi hagi algunes modificacions en les condicions del projecte que poden afectar a l’import, els requisits tècnics o el nombre de municipis beneficiaris.

Estigues al dia del projecte

Escenari 3: Sol·licitud rebutjada – Projecte alternatiu

Si la instal·lació d’una xarxa wifi de qualitat al vostre municipi corre pressa, podeu renunciar a la subvenció de 15.000 euros i iniciar un projecte alternatiu de característiques similars.

El benefici de fer això seria la completa llibertat en els requisits tècnics i l’acceleració dels temps del projecte. En aquest cas, Sintelec Informàtica, S.L. es presenta com una empresa experta en projectes similars a WIFI4EU que us pot donar un cop de mà.

Prepara un projecte alternatiu

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat