Entrevista amb Donka Mihaylova, alcaldessa de Troyan

Durtant l’entrevista, Donka Mihaylova ha deixat clar que amb l’obtenció del bo valorat en 15.000 euros, el municipi de Troyan s’ha proposat oferir connexió a internet de qualitat i nous “e-services” als seus ciutadans.

En l’entrevista Mihaylova expressa la seva felicitat en ser dels primers municipis a obtenir la subvenció de WIFI4EU. Troyan és un municipi Búlgar, situat al cor de la regió de Lovech. És famosa pels seus parcs i paisatges, té 29. 000 habitants i atrau turistes durant tot l’any. Amb els 15. 000 euros tenen previst augmentar la cobertura Wifi al seu territori i la incorporació de nous “e-services”

Troyan és un dels 113 municipis Búlgars en obtenir la subvenció. Actualment estan en el procés d’escollir empresa instal·ladora i esperen que en 5 mesos els ciutadans ja puguin gaudir d’accés wifi gratuït. Els principals beneficiats d’aquest projecte seran els ciutadans, però també facilitarà el turisme.

El municipi està també plantejant l’opció d’obrir un portal online per a les tasques burocràtiques, i així facilitar als seus habitants aquests serveis. La satisfacció de l’alcaldessa és evident: “I want to motivate all my colleagues from other EU member states to apply to join the network in the future”

Pàgina de contacte wifi4eu.cat aquí

 

Font: wifi4eu.eu

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat