Entrevista amb l’alcaldesa de Floriana, Malta

Entrevista amb l’alcaldesa de Floriana sobre la subvenció de WIFI4EU i els beneficis que creu que portarà adherits al municipi.

Localitzada just al costat de la capital Valletta, Floriana és famosa per la seva rica història i llegat. Segons s’ha dit en l’entrevista, aquesta subvenció de WIFI4EU arriba com un perfecte complement pel pla de promocionar la cultura i facilitar la vida als residents durant tot l’any.

Els orígens de la localitat daten de l’any 1634. Aquesta, és lloc de naixement de bastants Maltesos Famosos, també hi pots veure els jardins més luxosos de l’Illa. Per aquesta raó, la subvenció WIFI4EU de 15. 000 euros és perfecte per promocionar aquesta cultura i llegat als turistes durant tot l’any

Floriana és un dels orgullosos guanyadors de la primera convocatòria, que va tenir lloc el Novembre 2018. Un total de 21 municipis Maltesos han estat subvencionats en la segona convocatòria del programa WIFI4EU. Buscant plans per millorar la connectivitat, l’equip de WIFI4EU ha fet una entrevista amb l’alcaldessa: “És una subvenció que no només ajudarà als ciutadans, sinó que també als turistes”

Per altra banda, aquest petit municipi de 2. 100 habitants, també és conegut pels seus edificis, esglésies, jardins i monuments provinents de la història de Malta. Així que els Punts d’accés estaran situats a centres turístics per millorar la seva experiència. Aquesta connexió també servirà per a un esdeveniment musical anual que atrau més de 10. 000 visitants en la localitat.

Mentre el procés d’instal·lació comença i la xarxa comença a agafar forma, l’alcaldessa vol encoratjar a tothom a participar en la iniciativa WIFI4EU, subratllant el gran impacte positiu que pot tenir, sobretot en localitats petites.

Article original: WIFI4EU. EU

Podeu veure més notícies d’aquest tipus aquí

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat