Entrevista amb el Consell del Comptat de Clare, Irlanda

WIFI4EU Històries, una entrevista amb el Consell del Comptat de Clare, Irlanda

Des dels “Cliffs of Moher” patrimoni de l’UNESCO, fins a ciutats històriques amb molt de caràcter, el Comptat de Clare ofereix una gran varietat d’activitats durant tot l’any. La subvenció de WIFI4EU n’és un complement perfecte per connectar les comunitats i potenciar el turisme al territori. Segons s’ha dit a l’entrevista.

 

El consell, és responsable de l’àmbit administratiu del Comptat de Clare i dels 59 municipis irlandesos que van ser subvencionats. El Departament de Desenvolupament Rural i Comunitari d’Irlanda ha sigut un bon promotor d’aquesta iniciativa que planteja WIFI4EU. Aquesta ha creat molt d’interès també, ja que en els últims anys el govern Irlandès ha definit un pla per garantir a tots els ciutadans i comerços d’una connexió a internet de qualitat.

Segons McMahon, aquest projecte encaixa a la perfecció amb el pla de millora de Clare portant connectivitat a internet tant als ciutadans com turistes del Comptat de Clare. Destaca els “Clifs of Moher” com a principal atractiu turístic, i amb la subvenció de WIFI4EU es vol complementar l’experiència.

Per a més informació o dubtes relacionats amb WIFI4EU podeu contactar amb nosaltres aquí

Article original: wifi4eu. eu

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat