Resultats preliminars de la segona convocatòria de WIFI4EU

Resultats preliminars segona convocatòria WIFI4EUEn pocs dies es publicaran els resultats dels municipis/entitats subvencionades en aquesta segona convocatòria de WIFI4EU oberta els dies 4 i 5 d’Abril.

En aquesta segona convocatòria hi va haver prop de 4. 000 municipis que van sol·licitar la subvenció en els 10 primers segons. Els Resultats oficials encara no han sigut publicats, però s’espera que serà en pocs dies. En total més de 10.000 municipis van sol·licitar la subvenció, d’aquests, 3. 400 seran premiats i podran instal·lar una xarxa wifi pública al seu municipi. Aquí podeu consultar els següents passos del projecte.

En aquesta segona convocatòria s’ha augmentat el pressupost, i així, el nombre de bons, de 2. 800 que es van repartir en la primera, a 3.400 d’aquesta. Cada país rebrà un mínim de 15 bons, fins a un màxim de 510

A falta de pocs dies per a la resolució de la segona convocatòria, cal recordar que:

– Els municipis seleccionats tenen 18 mesos per fer la instal·lació de la xarxa wifi
– Els municipis no subvencionats tindran més oportunitats en futures convocatòries
– Els equips wifi han de complir les característiques establertes per la UE (
punt 9.2)
– El valor total de les subvencions és de 15.000 €
– El bo cobrirà els costos d’equipament i instal·lació

Molta sort a tots els sol·licitants a les subvencions!

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat