Entrevista amb el regidor de Capannori, Itàlia, guanyadors d’un bo WIFI4EU

WIFI4EU històries: Entrevista amb el regidor de Capannori, Itàlia

Capannori, municipi Italià, està dotat amb torres medievals, luxosos jardins i d’altres atractius artístics i culturals de diferents períodes. Turisme, patrimoni cultural i revitalització d’àrees rurals és el que es vol fonamentar amb els 15. 000€ de la subvenció de WIFI4EU.

Situat al cor de “Lucca Plain”, Capannori és conegut per les seves característiques arquitectòniques sorprenents, repartides per tot el territori. Entre d’altres, destaquen torres medievals, luxosos jardins i vil·les renaixentistes, que atrauen turistes i amants de l’art de totes edats. El turisme, el patrimoni cultural i la revitalització de les zones rurals es troben entre les prioritats que el Consell Local té previst connectar i reforçar mitjançant el val de 15. 000 euros de la Comissió Europea.

Capannori és dels 224 municipis Italians subvencionats en la primera convocatòria, en la que Itàlia va fer rècord de participació. En aquesta convocatòria del Novembre 2018, Itàlia va arribar al màxim nombre de subvencions en els primers 2 segons d’obertura.

El municipi ja disposa d’alguns punts d’accés Wifi municipals, part d’anteriors projectes per portar wifi a tot el territori. Aquest desig de connectar tot el territori amb internet ha fet que “WIFI4EU” esdevingui una gran oportunitat. Gràcies al bo WIFI4EU, la xarxa local es pot millorar instal·lant nous punts d’accés en llocs públics del municipi. “Tant ciutadans com turistes tenen el dret d’un bon i fàcil accés a internet” va dir el regidor.

A part d’un dret dels ciutadans, Capannori considera WIFI4EU com una oportunitat també per simplificar tasques administratives amb eines digitals. “El municipi ha d’estar a prop dels ciutadans”, estar a prop molts cops vol dir simplicitat i usabilitat dels serveis, i gràcies a WIFI4EU, l’ajuntament de Capannori estarà a un clic dels ciutadans.

Notícia original: Wifi4eu.eu

Si necessiteu assessorament pel vostre projecte WIFI4EU, podeu contactar amb nosaltres aquí

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat