Publicat el full de ruta definitiu de WIFI4EU

La Comissió Europea ha publicat el full de ruta definitiu del projecte WIFI4EU

La guia defineix el període entre setembre i principis de 2019

Després de tres mesos de redisseny del projecte, la Comissió Europea ha publicat el full de ruta definitiu que seguirà el projecte WIFI4EU. Aquesta guia comprèn els passos i accions que hauran de dur a terme els ajuntaments d’una forma esquematitzada.

Entre els passos a seguir hi trobem l’obertura del portal de registre (segona setmana de setembre), l’anunci dels ajuntaments beneficiats (sis setmanes més tard) o l’acceptació del bo. Aquesta primera convocatòria del projecte anirà succeïda d’una segona convocatòria, que tindrà lloc durant el primer quadrimestre de 2019.

A continuació trobareu el full de ruta de WIFI4EU (en castellà):

Wifi4EU Timeline

Wifi4EU Timeline

Des de WIFI4EU Catalunya ens mantenim al dia de totes les novetats del projecte. Per seguir tota l’actualitat de la iniciativa, us podeu subscriure al newsletter a través de l’enllaç que trobareu a continuació.

Subscripció a WIFI4EU

Notícia de la Comissió Europea

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat