Fulletó informatiu WIFI4EU després de les dues primeres convocatòries.

Fulletó informatiu WIFI4EUAquest fulletó ofereix una visió general del programa WIFI4EU. Mostra les subvencions adjudicades geogràficament repartides en la Unió Europea. Juntament amb la simplicitat del programa, des de l’aplicació a les convocatòries, fins la instal·lació.
Més de 8. 000 municipis obtindran un val WIFI4EU per valor de 15. 000€ per la instal·lació de punts WIFI gratuïts i accessibles per a tothom. Uns 6. 200 municipis ja van obtenir el val i van iniciar la instal·lació de Wifi en parcs, places, edificis públics, … Les persones podran tenir accés a wifi gratuïtament, sense captació de dades i sense publicitat.
Pel que fa a la participació dels municipis en la iniciativa, està sent tot un èxit. Hi ha més de 23. 000 municipis inscrits, i més de 6. 000 municipis europeus subvencionats durant les dues primeres convocatòries.
En aquest fulletó hi podeu veure un resum, juntament amb alguns aspectes rellevants.

Quins són els següents passos del projecte?

La Comissió s’està preparant per al proper període financer plurianual 2021-2027. Aquesta treballarà per llançar noves accions dirigides a petites comunitats i resoldre els fracassos del mercat relacionats amb la connectivitat.
Basat en l’èxit de WiFi4EU, és probable que inclogui una acció igual de simple que la utilitzada en les convocatòries WIFI4EU i que millorarà els serveis digitals locals gratuïts i la preparació 5G.

Comunitat WIFI4EU:

– Compartiu les vostres experiències entre els altres municipis subvencionats.
– Suggereix solucions tècniques sobre com implementar les xarxes WIFI4EU.
– Ajuda a solucionar problemes relacionats amb el projecte
– Compartiu les vostres experiències i encoratgeu als altres municipis europeus a participar.

 

Següents convocatòries:

Les convocatòries són aproximadament cada 6 mesos, així doncs, pel que fa a la tercera, està prevista per aquesta Tardor, i la quarta durant el primer quadrimestre del 2020.

Pots llegir el Fulletó sencer fent clic aquí.

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat