WIFI4EU històries: Entrevista amb l’alcalde de Villarcayo, Espanya

Alcalde Villarcayo

Entrevista amb l’alcalde de Villarcayo, Adrián Serna del Pozo

Villarcayo de Merindad de Castilla la Vieja és un municipi encisador, localitzat al nord de la província de Burgos. L’equip de WIFI4EU es va reunir amb l’alcalde d’aquesta localitat, que va aconseguir la subvenció en la primera convocatòria. Amb aquesta subvenció vol facilitar el camí de la localitat cap als e-services pels seus ciutadans.

Situat entre Cantàbria i el País Basc, el municipi espanyol de Villarcayo és ple de recursos naturals, culturals i artístics. També inclou una excel·lent oferta gastronòmica i una gran varietat d’esdeveniments esportius. L’alcalde Adrián Serna del Pozo va decidir sol·licitar un val WIFI4EU per millorar la connectivitat a l’àmplia zona coberta pel municipi i lliurar serveis electrònics a l’abast de tothom a través de la nova xarxa Wifi gratuïta.

Vist l’entusiasme dels ciutadans, l’alcalde es va comprometre a crear projectes al voltant de wifi que puguin ser inclusius per a persones de totes les edats. Amb aquesta subvenció, el municipi està desenvolupant un projecte per iniciar la gent gran a les noves tecnologies. Gràcies a aquest i altres esforços per convertir-se en un municipi més “digitalitzat i connectat de manera creativa”, la xarxa Wi-Fi compta actualment una mitjana de 200 usuaris diaris i el nombre continua creixent.

Així doncs, Villarcayo és una de les 224 localitats subvencionades en la primera convocatòria. Completament satisfet amb la iniciativa WiFi4EU, l’alcalde vol animar als altres municipis a aplicar i construir una comunitat WiFi4EU.

Font original: Wifi4eu.eu

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat