Tercera convocatòria de subvencions del programa WIFI4EU

Tercera convocatòria de subvencionsLa tercera convocatòria de subvencions està prevista pel Dijous 19 de Setembre a les 13.00 h

El programa WIFI4EU obrirà la tercera convocatòria el dia 19 de Setembre amb un pressupost de 26,7 milions d’euros. Aquests estaran repartits en bons de 15. 000 euros els quals podran sol·licitar els municipis a partir d’aquell mateix dia a les 13.00 h.

Aquestes 1. 780 subvencions es repartiran seguint el mateix criteri que a les anteriors, “First in, First served”, és a dir, els primers que premin el botó seran els beneficiaris. La Comissió ha publicat una llista on es poden veure els municipis/entitats elegibles, la podeu consultar aquí. Els municipis subvencionats, hauran d’assumir els costos de connexió a internet durant un mínim de 3 anys. Aquesta subvenció pot servir per:

  • Instal·lar una xarxa municipal nova
  • Actualitzar els equips d’una xarxa municipal ja existent
  • Ampliar una xarxa municipal ja existent

El passat mes de Maig es va resoldre la segona convocatòria, amb més de 3.400 municipis beneficiats. Pel que fa a aquesta convocatòria, compta amb un pressupost més reduït, però hi haurà una quarta a principis de l’any vinent. En quant al total el programa, promet repartir 9.000 subvencions, avui dia s’han repartit ja 6.200, més les 1780 previstes en aquesta tercera.

Contacta amb nosaltres aquí per a més informació

 

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat