Finlàndia, veieu com han rebut el projecte WIFI4EU

Finlàndia WIFi4EU
FInlàndia

Finlàndia ha rebut 53 bons WiFi4EU. Obteniu més informació sobre com els municipis aprofiten la connectivitat pública gratuïta per millorar el benestar.

Finlàndia és líder digital en el camp dels serveis electrònics i l’adopció de tecnologies digitals gràcies a una cooperació amb els sectors públic i privat. Entre les iniciatives destinades a accelerar el desenvolupament de millors serveis, el projecte WiFi4EU, finançat per la Comissió Europea, aporta connectivitat gratuïta a les zones públiques de tot el país. Amb l’objectiu de connectar els ciutadans i permetre’ls beneficiar-se de la gran varietat de serveis digitals desenvolupats pel govern, les autoritats finlandeses han llançat i participat en diferents projectes amb l’objectiu d’assegurar la velocitat de banda ampla del servei universal. Si us interessa el projecte WIFI4EU i el voleu implementar al vostre municipi, podeu contactar amb nosaltres aquí

Com ha afectat el projecte WIFI4EU al país?

No és d’estranyar, doncs, que els municipis finlandesos hagin mostrat el seu suport i interès per WiFi4EU des del principi i han sol·licitat totes les trucades amb molt d’entusiasme. Entre el 2018 i el 2020, 53 municipis finlandesos han rebut un val de WiFi4EU per instal·lar punts d’accés gratuïts. “Gràcies al projecte WiFi4EU, podem proporcionar una connexió de xarxa gratuïta als residents del municipi que d’una altra manera no hauria estat possible”, va explicar l’Oficina Digital Cap de Laitila, mentre l’alcalde de Lapinjärvi va revelar: “WiFi4EU ha estat realment beneficiós per a el nostre petit municipi. Amb l’ajuda de WiFi4EU hem tingut l’oportunitat d’oferir Wi-Fi gratuïta a tothom al centre del nostre municipi, per exemple al nostre parc de benestar. WiFi4EU té un gran impacte en el nostre pla per desenvolupar un municipi i un centre de la ciutat accessibles ”.

Darrere del lideratge digital de Finlàndia hi ha la promesa del país de benestar. Famosa per estar entre els països més feliços del món, Finlàndia és una barreja perfecta de zones salvatges, arquitectura moderna, tradició i innovació. Aquesta combinació, juntament amb la increïble hospitalitat dels seus habitants, atrauen visitants a Finlàndia durant tot l’any. Els turistes tenen una àmplia selecció d’activitats i serveis durant tot l’any, que ara inclouen connectivitat gratuïta. WiFi4EU aporta connectivitat a ciutats com Tampere, amb la seva població d’estudiants universitaris i la seva petita ciutat. Els visitants podran connectar-se a la xarxa a la encantadora ciutat de Kemiönsaari i Parainen, o mentre exploren el pintoresc nucli antic de Porvoo. Els llocs del Patrimoni Mundial de la UNESCO, com l’arxipèlag Kvarken de Vaasa, podran aprofitar la connectivitat pública per promoure el turisme. Mentre que centres d’innovació com Outokumpu i Ylivieska aprofitaran la subvenció per atraure empreses.

Llegiu l’article original

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat