Hongria, Històries d’èxit de països WIFI4EU

WIFI4EU Hongria

Hongria ha rebut 325 subvencions WiFi4EU. Obteniu més informació sobre com la connectivitat gratuïta beneficia els ciutadans de totes les edats i contribueix a la digitalització de la indústria turística.

Hongria ofereix una àmplia gamma d’activitats per a turistes i residents de totes les edats. Per millorar l’experiència turística i aprofitar l’atractiu únic del país, els municipis han participat en la iniciativa WiFi4EU finançada per la Comissió Europea, que promou l’accés gratuït a la connectivitat Wi-Fi dels ciutadans en espais públics.

Ha obtingut 325 subvencions, fent passos significatius cap als objectius digitals establerts per l’estratègia nacional. Des del 2017, el govern hongarès ha desenvolupat plans específics per involucrar les autoritats regionals i locals en la promoció de l’ús de l’educació digital, la salut electrònica, la intel·ligència artificial, l’agricultura intel·ligent i el turisme electrònic amb l’objectiu d’una digitalització ràpida.

Tot i que Hongria ha passat del 16è al 7è lloc del rànquing de connectivitat de DESI, altres categories com serveis públics digitals, integració de tecnologia digital i capital humà mostren una gran oportunitat de millora. Com ha demostrat l’èxit de la iniciativa WiFi4EU, alcaldes i representants locals han demostrat una profunda comprensió dels avantatges que ofereix la connectivitat i els serveis digitals millorats, especialment al sector turístic, i han pres mesures per convertir Hongria en un líder digital. Segons l’alcalde de Tiszaújváros, “WiFi4EU és extremadament útil per a les persones que viuen aquí i per als turistes que ens visiten. La xarxa és molt popular entre la gent, ja que ajuda a gestionar els seus assumptes en línia per conèixer les darreres notícies.

WIFI4EU i els plans digitals del païs

S’adapta bé als nostres plans digitals i l’aplicació de ciutat creada pel municipi s’ha convertit en més accessible per als usuaris ”. Les xarxes acabades d’instal·lar també seran un recurs important per a ciutadans de tots els ingressos i grups d’edat. Segons explica l’alcalde de Üllő, “WiFi4EU és un gran projecte i oportunitat per als ciutadans i turistes de Üllő. També proporciona una gran ajuda a aquells que no poden permetre’s l’accés a Internet a casa seva ”.

Des de la capital eclèctica fins als llacs i banys termals al camp, la xarxa WIFi4EU ja està disponible per a locals i viatgers a molts espais públics de tot el país i cada dia s’instal·len més punts calents. A Budapest, els habitants de la ciutat poden gaudir de connectivitat gratuïta al Danubi. També hi ha internet WIFI a Bugyi, i a Baja, famosa pels seus nombrosos museus i centres culturals. Per als turistes apassionats pel vi i la gastronomia hongaresa, la xarxa connecta Villány, el municipi que dóna nom al reconegut vi negre. Segons l’alcalde de Villány, “la xarxa WiFi4EU instal·lada a la ciutat va ser un important desenvolupament digital.

Podeu consultar més històries d’èxit WIFI4EU aquí, o consultar l’article original

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat