Municipis subvencionats pel projecte WIFI4EU a Catalunya

Municipis subvencionats WIFI4EU

Comunicat per a tots els municipis que han estat subvencionats pel projecte WIFI4EU en alguna de les seves convocatòries, i que encara no han fet realitat el seu projecte.

Des de WIFI4EU Catalunya, volem ajudar a tots aquests municipis que tenen problemes per instal·lar els seus projectes municipals. Sabem que al no seguir unes pautes administratives tradicionals, aquesta iniciativa pot generar, i està generant molts dubtes. La nostra missió és poder ajudar a totes aquestes associacions a resoldre els problemes. Així pugueu començar a gaudir el més aviat millor dels avantatges de la iniciativa WIFI4EU.

Tots els bons, independentment del país al qual hagin estat assignats, tenen un import de 15.000 euros. Amb aquests es cobreix el cost dels AP’s que s’han d’instal·lar, sempre que compleixin amb la taula de punts mínims.

Tenim una àmplia experiència en els projectes WIFI4EU amb instal·lacions a diversos municipis. Així que si teniu qualsevol dubte, estem aquí per ajudar-vos i que pugueu despreocupar-vos d’aquests temes administratius, i us pugueu centrar en el vostre projecte.

També recordar-vos que tenim la comunitat WIFI4EU Catalunya oberta i disponible per a tothom. Podeu accedir-hi fent clic a aquest enllaç, i des d’aquesta podreu preguntar els vostres dubtes i inconvenients, com explicar les vostres experiències. També podeu veure els debats que s’han generat, o les preocupacions d’altres municipis.

Podeu consultar més informació accedint al portal oficial de WIFI4EU. A continuació teniu l’enllaç al mapa de municipis Espanyols subvencionats pel projecte, des de la primera, fins a l’última convocatòria.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat