Nova Història de WIFI4EU a Tinos, un municipi Grec

El municipi grec de Tinos és un dels subvencionats per WiFi4EU. Aquesta subvenció va permetre al consistori local connectar-se a les zones turístiques i remotes de l’illa.

Tinos

Tinos és un captivador municipi grec situat al grup de les illes Cíclades, al cor del mar Egeu. A part de l’arquitectura ciclàdica de fama mundial, les platges de sorra i aigües blaves i l’església Panagia Megalochari, un important centre de culte que transmet una aura espiritual a la zona, hi atrauen molts turistes. Gràcies al pla digital orientat als ciutadans desenvolupat pel Consell Local, Tinos ha fet els primers passos cap a la transformació digital de l’administració pública. Amb el bo WiFi4EU, el municipi ara pot oferir connectivitat gratuïta als seus turistes i ciutadans, fins i tot a les zones més remotes. L’equip de WiFi4EU va parlar amb l’alcalde Ioannis Siotos per saber més sobre la nova xarxa WiFi4EU instal·lada.

Tinos va ser subvencionat en la primera convocatòria. El Consell Local, va reconèixer el potencial de la iniciativa com un complement ideal al pla digital del municipi. El pla desenvolupat per facilitar la transformació digital de Tinos consta de dos pilars principals: la transició dels formularis en paper als documents electrònics i el pas dels serveis digitals remots als ciutadans. Segons l’alcalde Siotos, “WiFi4EU ja està facilitant la implementació del nostre pla digital.

La xarxa WIFI4EU es va estrenar el 7 de juliol del 2020 a vàries àrees del municipi. “L’acollida va ser positiva”, va concloure l’alcalde, confiant que la connectivitat gratuïta millorarà la vida quotidiana dels turistes i dels ciutadans, no només a la ciutat, sinó també a les muntanyes dels voltants de Tinos. Durant les vacances a l’illa, assegureu-vos de passejar per les boniques places, tastar les delícies locals i connectar-vos a WiFi4EU.

Podeu llegir l’article original a wifi4eu.eu. O bé, si ho preferiu, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres aquí perquè us fem una proposta del vostre projecte.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat