Tres simples passos per a digitalitzar la vostra ciutat

Sou un municipi subvencionat per WIFI4EU? Esteu insegurs sobre que necessiteu per utilitzar aquests 15.000 euros? Seguiu els tres simples passos que us deixem a continuació per a fer-ho de manera ràpida i senzilla.

Tres passos per a la instal·lació del WIFI4EU

Per portar wifi públic a la vostra ciutat, la Comissió Europea ha distribuit quasi 9.000 subvencions de 15.000 euros cadascuna als països Europeus, igual que al Regne Unit, Noruega i Islàndia. Si sou un d’aquests municipis afortunats, seguiu aquests tres passos per completar els vostres projectes abans que es caduqui el bo (podeu veure la data de caducitat aquí)

  1. EL vostre municipi ha de seleccionar una companyia instal·ladora de wifi validada pel projecte WIFI4EU.
  2. Quan la companyia instal·ladora ha acabat la instal·lació dels punts wifi, ha de penjar el report de la instal·lació, i aquest ha de ser validat per la Unió Europea assegurant que compleix amb tots els requisits.
  3. El vostre municipi ha de verificar que és correcte, i ja es deixa el projecte com a acabat i en ple funcionament.

Si teniu qualsevol dubte respecte a aquest procediment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres aquí:

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat