Arriba el WIFI4EU a la regió de Madeira, Portugal

El projecte WIFI4EU ja ha entrat en funcionament a Madeira. Descobriu com aquest ha estat un gran acert per a la regió de Madeira, on han rebut la xarxa amb molt bona acceptació.

Amb WiFi4EU als principals llocs públics, la regió de Madeira s’ha compromès ara a oferir connectivitat d’alta velocitat. Una cobertura de xarxa ampliada i nous serveis electrònics a ciutadans i turistes. La capital de Funchal, així com el municipi de Calheta, dues de les ciutats més grans, però no les úniques de l’illa de Madeira, han presentat una sol·licitud i han guanyat una de les subvencionsF WiFi4EU.

Envoltada de natura escènica i boscos tropicals, Funchal és una ciutat de 111.800 habitants: una de les ciutats més grans de Portugal. Avui en dia, pel seu alt valor cultural, és un dels principals atractius turístics de Portugal, que atrau nòmades digitals de tot el món.

WiFi4EU va permetre als visitants i habitants gaudir d’una connectivitat gratuïta i ràpida a la majoria d’espais públics de la ciutat. “Vam sol·licitar WiFi4EU un cop vam saber que hi havia finançament disponible”, va dir l’exalcalde de Funchal, Miguel Silva Gouveia, que va mencionar que “no volien deixar passar l’oportunitat de guanyar un dels bons, ja que es tractava d’un” primer arribat ” , primer servei “tipus d’aplicació”. El museu del sucre i el mercat de Funchal són els atractius més visitats i ara els seus visitants poden gaudir de la connectivitat WiFi4EU gratuïta.

WIFI4EU a Calheta

Per acabar, A l’altra banda de l’illa, hi ha Calheta, una ciutat costanera d’11. 500 habitants amb vistes increïbles a les imponents muntanyes dels voltants i al vast oceà. L’estil de vida dels nòmades digitals ha augmentat durant els darrers anys i Calheta ha estat una destinació atractiva per a molts. “WiFi4EU és important perquè la connectivitat avui en dia és fonamental a les nostres vides i és un gran avantatge tenir internet gratuït a les zones públiques, de manera que els nòmades digitals puguin treballar i gaudir dels paisatges alhora”, afirma Dorothea Leҫa, membre del local Ajuntament.

171 ciutats portugueses ja gaudeixen dels avantatges d’una subvenció WiFi4EU i ha demostrat ser un gran èxit al país. Especialment per a les regions més perifèriques d’Europa, és un aspecte important que els manté connectats amb el món. Promet un futur ple de possibilitats i igualtat d’oportunitats.

Seguidament, podeu donar un cop d’ull a altres històries d’èxit de WIFI4EU, o consultar l’article original.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat